Om oss

Ung Vänster Storstockholm

Ung Vänster är Vänsterpartiets ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som består av ungdomar som vill kämpa för ett bättre liv, för rättvisa och solidaritet.

Läs gärna mer om vad vi tycker i olika frågor på hela förbundet hemsida.

I Storstockholm har vi 14 olika klubbar. Alla klubbar jobbar utifrån sina egna planeringar och driver egna lokala frågor. Ska fritidsgården läggas ner eller ska skolan sparka lärare så kommer självklart Ung Vänsterklubben i området att vara där och driva kampanj. Tillsammans med alla andra klubbar i hela landet är vi vad som är förbundet Ung Vänster och vi jobbar alla efter samma mål; ett socialistiskt och feministiskt samhälle.

Ju fler vi är, desto starkare blir vi. Att bli medlem i Ung Vänster kan betyda mycket för den som går med. Det är något speciellt att tillsammans med andra kämpa för det man tror på, att diskutera frågor man är intresserad av med likasinnade, att utveckla sig själv och att bli en av dem som gör skillnad. Hör av dig om du är intresserad av att gå med eller vill veta mer om vad som händer just där du bor.

Du kan nå oss på 076 814 47 58 eller storstockholm@ungvanster.se.