Sök tjänst som ombudsman för Ung Vänster Storstockholm!

Är du intresserad av att vara aktivist på heltid i Ung Vänsters största distrikt? Då har du chansen att söka jobbet som ombudsman för Ung Vänster Storstockholm! Vi kommer nämligen att anställa en ny ombudsman i januari.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande, men du kommer bland annat att arbeta med att stötta klubbarna, vara ute på skolor och jobba administrativt. Du kommer arbeta på vår distriktscentral vid Mariatorget. Tjänsten är på heltid och lön är enligt Ung Vänsters avtal. Om du är instruktör i feministiskt självförsvar är det ett stort plus, likaså om du har körkort.

Sista ansökningsdag är den 14 januari. Tillträde 30 januari eller efter överenskommelse. Skynda dig att söka det mest givande jobbet någonsin! Skicka CV och personligt brev till storstockholm@ungvanster.se så kallas du till intervju när det blir dags. Har du frågor om tjänsten kan du höra av dig till distriktscentralen genom att skicka ett mail till storstockholm@ungvanster.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.