Sök jobb hos Ung Vänster Storstockholm!

Vill du jobba för Ung Vänster Storstockholm? Vi söker nu en ombudsman till distriktscentralen på heltid tillsvidare. Läs arbetsbeskrivinignen och sök tjänsten!

Ombudsman, heltid tillsvidare

Är du intresserad av att vara aktivist på heltid i Ung Vänsters största distrikt? Då har du chansen att söka jobbet som ombudsman för Ung Vänster Storstockholm! Vi kommer nämligen att anställa en ny ombudsman i augusti/september. Tillträde bestäms efter överenskommelse. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, och innefattar allt från att packa brev till att vara klubbstödjare. Du kommer att vara ute på skolor, organisera distriktsarrangemang och jobba administrativt. Du kommer arbeta tillsammans med en annan ombudsman på vår distriktscentral vid Mariatorget.

Tjänsten är på heltid och lön är enligt Ung Vänsters avtal. Du måste vara medlem i förbundet för att kunna få tjänsten, men vi tar såklart emot ansökningar från kamrater i alla delar av landet. Om du är instruktör i feministiskt självförsvar är det ett stort plus, likaså om du har körkort. Sista ansökningsdag är den 16:e augusti. Tillträde efter överenskommelse. Skynda dig att söka det mest givande jobbet någonsin! Skicka din ansökan till storstockholm@ungvanster.se så kallas du till intervju när det blir dags. Har du frågor om tjänsten kan du höra av dig till distriktsstyrelsen på 076 814 47 58 eller skicka ett mail.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.