Jobba som valombudsman

Vill du vara heltidsaktivist under valrörelsen? Ta då tillfället i akt och sök tjänsterna som valombudsman för Ung Vänster Storstockholm. Vi kommer anställa fem personer i Stockholm och en person på Gotland.

Arbetsuppgifterna kommer framförallt att handla om valarbete och du kommer vara en aktiv del av Ung Vänster Storstockholms valmaskin. Du kommer bland annat bedriva arbete i flera av Storstockholms klubbar, besöka skolor och samtidigt vara beredd att sitta i några av distriktets olika arbetsgrupper. Förutom valrörelsearbetet kommer du som valombudsman tillsammans med vår valledare och ordinarie ombudsmän se till att vår distriktscentral fungerar som den aktivistcentral den är. Erfarenhet från tidigare valrörelsearbete är meriterande.

Ett stort plus för tjänsterna är om du har körkort eller är instruktör i feministiskt självförsvar. Alla tjänster förutom en är på 100%, den sista är på 50% och lön utgår enligt Ung Vänsters avtal. Sista ansökningsdag är 26 april.


För mer information och ansökan, mejla storstockholm@ungvanster.se

Tjänst 1
10 juli – 9 september

En kortare tjänst som är fokuserad på valrörelsen med skolbesök och aktivism i Ung Vänster Storstockholms klubbar. Det perfekta sommarjobbet för dig som vill arbeta som heltidsrevolutionär men har ett högskoleplugg eller jobb du behöver återvända till efter valdagen. Tjänsten är på 100% och lön enligt Ung Vänsters avtal.

Tjänst 2
10 juli – 9 september

En kortare tjänst som är fokuserad på valrörelsen med skolbesök och aktivism i Ung Vänster Storstockholms klubbar. Det perfekta sommarjobbet för dig som vill arbeta som heltidsrevolutionär men har ett högskoleplugg eller jobb du behöver återvända till efter valdagen. Tjänsten är på 100% och lön enligt Ung Vänsters avtal.

Tjänst 3
10 juli – 9 september

En kortare tjänst som är fokuserad på valrörelsen med skolbesök och aktivism i Ung Vänster Storstockholms klubbar. Det perfekta sommarjobbet för dig som vill arbeta som heltidsrevolutionär men har ett högskoleplugg eller jobb du behöver återvända till efter valdagen. Tjänsten är på 100% och lön enligt Ung Vänsters avtal.

Tjänst 4
10 juli – 9 september

En kortare tjänst som är fokuserad på valrörelsen med skolbesök och aktivism i Ung Vänster Storstockholms klubbar. Det perfekta sommarjobbet för dig som vill arbeta som heltidsrevolutionär men har ett plugg eller jobb som göra att du inte kan arbeta 100% men fortfarande vill arbeta med Ung Vänster i valrörelsen. Tjänsten är på 50% och lön enligt Ung Vänsters avtal.

Tjänst 5
13 augusti – 14 september

Detta är en kortare tjänst som är stationerad på Gotland. Tjänst kommer vara fokuserad på valrörelsen med skolbesök och aktivism på Gotland och att hjälpa Ung Vänsters Storstockholms Gotlandsklubb. Tjänsten är på 100% och lön enligt Ung Vänsters avtal.

Tjänst 6
13 augusti – 31 december
Arbetet i den längre tjänsten kommer till största delen handla om aktivism i valrörelsen på skolor och i våra klubbar. Efter valet kommer stort fokus läggas på eftervalsarbete med klubbstödjande verksamhet och att hjälpa till att aktivera nya medlemmar. Tjänsten är på 100% och lön enligt Ung Vänsters avtal.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *