Ylva Seigerlund vald till ny ordförande!

Ylvas tal:

Kamrater,
Att bli vald till distriktsordförande för Ung Vänsters största distrikt är en stor ära. Vi står inte bara inför ett nytt verksamhetsår utan även ett avgörande valår.

Vi har under de senaste fyra åren fått känna hur smärtsamt det är när socialdemokraterna sviker. Samtidigt som regeringen stänger gränser, flörtar högern med rasister. Vår roll i valrörelsen är inte att vara mini-politiker eller ragga röster åt partiet, vi ska göra det vi alltid gör. Vi ska inte bara prata vi ska också skapa förändring, vi ska vara det tydliga vänsteralternativet och jobba för verklig förändring i vår vardag.

Vi ska bygga vårt distrikt och förbund starkare, vi ska värva massa nya klubbisar, riva ner nazisternas skit och vinna alla debatter. Det kommer vara ett slitigt år men det kommer också vara ett väldigt roligt år och det är en ära för mig att få leda er genom det. Tack för det stora förtroendet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *