Ny ombudsman

Idag började Ung Vänster Storstockholms nya ombudsman, så vi välkomnar henne med lite klassisk utfrågning. 

Så Saga vem är du?
Äh, jag är er nya ombudsman. Nä men jag heter Saga Åkerman och är 21 år gammal. Jag tillhör Norra Innerstadsklubben i Stockholm och har varit med i Ung Vänster sedan hösten 2010. När jag inte är på dc och håller på med Ung Vänster är jag för det mesta på Universitetet och pluggar.

Vad har du för förväntningar på att jobba som ombudsman?
Jag förväntar mig att träffa många glada aktivister och skriva in massa medlemmar nu i valrörelsen. Just nu är jag extra pepp på att fixa med Distriktsårskonferensen som är den 10-11/2.

Vad är dina special skills?
Jag är ganska grym på leken ”hitta klubben”, ge mig en adress och postnummer i distriktet så kan jag nästan alltid säga till vilket klubben den tillhör utan att googla. Men bäst är jag nog på att styra upp kurshelger och boka in coola föreläsare. Sen är jag även expert på att dela flygblad, styra upp torgmöten och byta papper till skrivaren. Kom in på distriktscentralen så får du se.

Vad vill du uppmana alla aktivister som kommer att hänga på DC?
Tvätta penslarna ordentligt, respektera skogränsen, diska efter dig och framförallt: ta med fika. Speciellt syltkakor.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *