Mattias Fucik nyvald distriktsordförande

IMG_6980

 

Ung Vänster Storstockholm har precis valt en ny distriktsordförande. Mattias Fucik gick med i Ung Vänster 2010 och har suttit i Ung Vänster Storstockholms distriktsstyrelse i två. När Mattias inte aktivistar jobbar han i butik och har ett stort intresse för hockey.

 

Kamrater,

Jag vill börja med att tacka för det förtroende det innebär att få vara distriktsordförande i Ung Vänster Storstockholm. Det är en stor ära. Och det är det för att jag är väldigt stolt över att vara en del av förbundet men också särskilt distriktet här i Storstockholm.

Det var här jag blev värvad. Det var här jag var med i min första valrörelse – och det är här jag alltid kommer minnas att jag lärt mig politisk teori, praktik och vad det innebär att vara en Ung Vänstrare.

För att citera Dina ”Att få vara en, kanske lite större, kugge i det maskineri som är Ung Vänster”, som ger detta till så många och för skillnad för så många fler – det är en ära.

Tack igen, kamrater!

 

För med info, kontakta Maja Johnsson,
073-810 68 65, maja.johnsson@ungvanster.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *